Jamie Kahn
| Temat: Surfer, dude Czw Gru 04, 2014 11:42 pm | |
| Jamie Kahn Chcę burz z piorunami, trzęsienia ziemi, zimnych poranków na plaży, zapachu palonej trawy. Tych, co kochają muzykę. Tych, którzy rozumieją język oceanu. Tych, dla których jestem nikim. Tych, dla których jestem wszystkim. I jeszcze tych dziewczyn, co to nie rozmawiają ze sobą z mojego powodu. Ps. Mam kota. IMIĘ I NAZWISKO TUTAJ ZAMIEŚĆ OPIS RELACJI | |
|
Lola Franco
| Temat: Re: Surfer, dude Pon Gru 08, 2014 8:20 am | |
| Och czuje coś niesamowitego. Trwonisz pewnie dużo czasu na słuchaniu języka oceanu. Nienawidzę marnowania czasu. To już punkt pierwszy naszej znajomości. Ale chyba też mam kota, punkt drugi. burze z piorunami plus zapach spalenizny to tak jakby wszystko to co w głowie mam, ale nie wiem. Tak bardzo nie wiem w którą stronę pociągnąć ten mój kiełkujący pomysł. Pomocy | |
|
Jamie Kahn
| Temat: Re: Surfer, dude Pon Gru 08, 2014 8:20 pm | |
| Tak. Jamie to dobry chłopak. Tylko dość nierozgarnięty. To pewnie nie było zbyt pomocne (y) | |
|
Lola Franco
| Temat: Re: Surfer, dude Pon Gru 08, 2014 8:21 pm | |
| | |
|
Jamie Kahn
| Temat: Re: Surfer, dude Pon Gru 08, 2014 8:41 pm | |
| Dobra, zreflektuję się. Ja myślę, że oni się znają całkiem dobrze - bo Ethan (chociaż ja jeszcze nie wiem, co na Jamiego Ethan). Nie wiem, jak Lolka traktowała obecność Jamiego gdzieś na trzecim planie - czy znośnie, czy może jako szkodnika - ale Jamie na pewno zawsze częstował ją packami. Nie wiem, czy to jest to, czego by Lolka chciała. Niech zgadnę, drażni ją sposobem bycia, ale ciekawi ją czasem pójść w jego ślady? Droga wolna. On chętnie otworzy wszystkie furtki. O ile się wcześniej nie pogubi w swoim życiu. Jeśli nie - złapie za rękę, oprowadzi, a później pójdzie w swoją stronę. Brzmi irytująco. Ja bym takiego typa znienawidziła. Ale Lolka to słodkie dziewczę. | |
|